Årsmøde 2020 – COVID-19 update

Kære alle. Vi følger i bestyrelsen naturligvis udviklingen og de retningslinjer som vores sundhedsmyndigheder melder ud. Samtidig er vi løbende i kontakt med Kolding Fjord i forhold til hvilke muligheder/restriktioner vi aktuelt har og muligt kan forvente i efteråret.

Vi er klar over at der kan være forskellige udmeldinger fra regionerne/klinikkerne om hvad vi som læger må deltage i af møder uden for arbejdet og følger også dette nøje.

Vi håber at vi er i stand til at afvikle et så normalt årsmøde som muligt. Datoen er uændret: 3-4 oktober så hvis I ikke har skrevet det i kalenderen, er dette en reminder herom. Som udgangspunkt har vi 75 sengepladser på Kolding Fjord da det giver os størt fleksibilitet i forhold til evt. aflysning. Vi laver ny status senest 1. august, hvor vi forventer at have flere detaljer om årsmødet kan afholdes, med en eventuel opjustering af pladser. Ellers følger opdateringer her på siden, herunder fagligt indhold, tema og tilmelding.

18 thoughts on “Årsmøde 2020 – COVID-19 update”

  1. קמגרה למכירה בהרצליה אנשים באים אליה מהצפון, מהמרכז ומהדרום. לא לחינם נחשבת הרצליה לאחת מהערים המובילות בישראל בתחום הפנאי והבילויים. הרצליה היא עיר תוססת, עם מפגשים אנושיים רבים, metamask token factory example

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.